Lettertypes
Soestdijksekade
  • Soestdijksekade 684
  • 2574EA Den Haag

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00

Fysiotherapie Soestdijksekade

Op zoek naar fysiotherapie Soestdijksekade? FitMed Fysiotherapie biedt een diversiteit aan behandelingen. U kunt bij ons terecht voor;

Bij FitMed Fysiotherapie omarmen we de overtuiging dat “Kracht in Beweging” de drijvende kracht is achter het bereiken van optimale gezondheid en welzijn. Onze visie is gewijd aan het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl voor iedereen, waarbij we onze gespecialiseerde fysiotherapie aanbieden om u te ondersteunen bij het versterken van uw lichaam en het verbeteren van uw algehele welzijn.

Bent u op zoek naar een goede fysio in Den Haag om uw klachten te verminderen/verhelpen? Maak vandaag nog uw afspraak!

Route plannen
Onze locatie

Werkwijze fysiotherapie Soestdijksekade

In onze praktijk voor fysiotherapie Soestdijksekade worden verschillende werkwijzen gehanteerd, die meestal in combinatie worden ingezet;

  • Adviseren en informeren;
  • Begeleiden;
  • Behandelen.

Wij geven u o.a. advies geven over hoe u het beste kunt omgaan met het gezondheidsprobleem of klachten. Welke bewegingen kunt u wel of juist niet maken om het gezondheidsprobleem te ontzien of juist het herstel te bevorderen.

Vervolgens is goede begeleiding nodig om bijvoorbeeld niet de verkeerde oefeningen uit te voeren. Oefentherapie maakt een steeds groter deel uit van de behandelingen binnen de fysiotherapie vanwege de positieve resultaten die uit diverse onderzoeken zijn gebleken.

Tenslotte kunnen onze fysiotherapeuten ook manuele handelingen uitvoeren. Onder manuele handelingen worden handelingen verstaan zoals o.a. mobilisaties, massage en fricties.

Fysiotherapeuten op locatie Soestdijksekade

Geschiedenis van fysiotherapie Soestdijksekade

Al in 1962 begon de praktijk als een locatie voor heilgymnastiek. Vanaf 1965 werd het een praktijk voor fysiotherapie, aangesloten bij het NGF (het vroegere KNGF).

De inrichting van de praktijk was destijds compleet anders. Behandelruimtes waren enkel gescheiden door gordijnen, waardoor er nauwelijks sprake was van privacy. In 1981 trad Ron Lelieveld in dienst, gevolgd door Leo Nieberg in 1987.

Toen de oprichter in 1993 met pensioen ging, namen zij samen met Marc Klein de praktijk over. In 2023 is de leiding van de praktijk doorgegeven aan de volgende generatie.

 

Lees meer over de Geschiedenis van Soestdijksekade