Lettertypes

Over ons

Bij FitMed Fysiotherapie in Den Haag staat een team van fysiotherapeuten voor u klaar. Tijdens werkdagen zetten wij ons volledig in om uw bewegingsvrijheid te herstellen en te optimaliseren. Maar we kijken verder dan alleen direct herstel. Onze focus ligt op een langdurige verbetering van uw welzijn. Door u te ondersteunen in uw dagelijks leven en u te voorzien van duidelijke, toekomstgerichte adviezen, streven we ernaar toekomstige problemen te voorkomen.

Onze Werkwijze

Bij FitMed Fysiotherapie staat uw gezondheid centraal. We kijken niet alleen naar uw huidige klachten, maar ook naar uw algehele welzijn en toekomstige behoeften. Onze benadering bestaat uit drie kernstappen:

  • Diagnose: Inzicht in uw klachten.
  • Therapie: Een behandelplan dat past bij u.
  • Nazorg/Preventie: Begeleiding voor herstel en het voorkomen van terugkeer.

Met elke stap willen we u helpen om weer optimaal te bewegen en te leven. Aan de zijkant vindt u een visuele gids die onze werkwijze verder verduidelijkt.

Onze visie

Bij FitMed Fysiotherapie streven we naar een toekomst waarin preventie, welzijn en innovatieve behandelmethoden centraal staan. Wij geloven in een holistische aanpak die verder gaat dan alleen behandelen; we bevorderen gezonde levensgewoonten en zetten ons in voor de nieuwste technologische inzichten in de zorg. In een wereld vol gezondheidsuitdagingen zijn wij vastbesloten om voorop te lopen, met als doel een gemeenschap te creëren waarin iedereen een actief, gezond en bevredigend leven kan leiden.

Lees meer over onze visie