Lettertypes

Fysiotherapie Den Haag

Specialist in gezond bewegen

Fysiotherapie dichtbij huis in uw wijk

Bij FitMed Fysiotherapie in Den Haag staat uw welzijn en bewegingsvrijheid centraal. Of u nu fysiotherapie nodig heeft, herstelt van een operatie, of begeleiding zoekt bij chronische klachten, ons team van fysiotherapeuten zijn er voor u. We leggen een sterke nadruk op zowel behandeling als preventie, met als heldere missie: u helpen om optimaal te functioneren in uw dagelijks leven en toekomstige problemen te voorkomen.

Onze praktijk is gevestigd aan de Soestdijksekade, in de wijk Rustenburg en Oostbroek te Den Haag.

Route plannen
Onze locatie

Waarom Kiezen Voor FitMed Fysiotherapie?

  • Contracten met zorgverzekeraars;
  • Aangesloten bij Chronisch Zorgnet;
  • Moderne apparatuur, echografie, shockwave en EPTE

Fysiotherapie in Den Haag bij FitMed

Bent u op zoek naar betrouwbare fysiotherapie in Den Haag? Bij FitMed Fysiotherapie bent u aan het juiste adres voor kwaliteit, expertise en een persoonlijke benadering. Wij zetten ons in voor uw herstel en adviseren over het voorkomen van verdere lichamelijke klachten.

Onze praktijk in Den Haag is uitgerust met moderne apparatuur en materialen om uw herstel optimaal te ondersteunen. Ons doel is helder: u helpen om optimaal te functioneren in uw dagelijks leven en toekomstige problemen te voorkomen.

Bij ons staat communicatie centraal. Onze fysiotherapeuten nemen de tijd om naar u te luisteren, uw klachten te begrijpen en samen met u een passend behandelplan op te stellen. Wij houden u steeds op de hoogte, zodat u weet waar u aan toe bent en wat de volgende stappen in uw behandeling zijn.

Behandelmogelijkheden

In onze praktijk in Den Haag staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. Naast algemene fysiotherapie en revalidatie ligt onze focus op de behandeling van chronische aandoeningen, longrevalidatie en peesklachten. Op basis van uw specifieke klachten en situatie stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. Ons uiteindelijke doel? Of u nu herstelt van een blessure of leert omgaan met een chronische aandoening, we bieden de ondersteuning die u nodig heeft om optimaal te functioneren in uw dagelijkse leven.

Bovendien bieden we enkele specifieke behandelmogelijkheden aan, waaronder;

Voor Wie is Fysiotherapie Geschikt?

Fysiotherapie biedt verlichting, ondersteuning en revalidatie voor een breed scala aan klachten en aandoeningen. Of u nu leeft met een chronische ziekte of onlangs klachten heeft ontwikkeld, wij zijn hier om u te helpen. Enkele van de aandoeningen en klachten waarvoor patiënten onze expertise zoeken, zijn:

Chronische aandoeningen:

  • COPD
  • Etalagebenen (claudicatio intermittens)
  • Chronische rugpijn
  • Artrose
  • Reumatoïde artritis
  • Multiple sclerose

Ons team van fysiotherapeuten heeft ervaring in het behandelen van zowel chronische aandoeningen als dagelijkse klachten. Wij hanteren bewezen methoden en benaderingen om uw welzijn en kwaliteit van leven te verbeteren.

Maak een afspraak op onze locatie in Den Haag 085 8000 744