Lettertypes

Jim Bouwman

Fysiotherapeut/ Sportfysiotherapeut

Passie voor fysiotherapie

Mijn bewondering voor het herstellende vermogen van het menselijk lichaam heeft mijn passie voor fysiotherapie aangewakkerd. Ik geloof sterk in de kracht van een actieve levensstijl en beweging voor preventie en herstel. Mijn doel is om patiënten te ondersteunen in het bereiken van hun optimale bewegingsvrijheid en zo bij te dragen aan een gezondere gemeenschap.

 

Motivatie om fysiotherapeut te worden

Mijn fascinatie voor de complexiteit van het menselijk lichaam en de drang om direct bij te dragen aan het welzijn van anderen leidde me naar de fysiotherapie. Het vermogen om een positieve verandering in iemands leven te bewerkstelligen door fysieke herstel en versterking inspireerde mij diepgaand. Deze passie drijft mij in een carrière waarin ik dagelijks mensen help hun kracht te herwinnen en een gezondere toekomst op te bouwen.

 

Behandelfilosofie

Mijn aanpak is holistisch en gericht op de patiënt. Ik erken dat elk lichaam uniek is en bied op maat gemaakte zorg. Ik moedig actieve deelname aan, wat niet alleen het herstel bevordert, maar ook helpt om een hogere levenskwaliteit te behouden.

 

Om je levenskwaliteit echt te verbeteren, is jouw inzet nodig; het maakt je niet alleen sterker, maar zorgt ook voor een beter leven op de lange termijn.

— Jim

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Master Sportfysiotherapeut

Sport/Hobby’s

  • Hardlopen
  • Skydiven