Lettertypes

Medische fitness

Wat is Medische Fitness?

Medische fitness is een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma onder begeleiding van fysiotherapeuten. Dit programma is gericht op individuen met bepaalde gezondheidsuitdagingen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, gewrichtsaandoeningen of revalidatie na een operatie. Het voornaamste doel is het versterken van de fysieke gesteldheid, verhogen van de belastbaarheid en het tegengaan van klachten. Dankzij persoonlijke begeleiding en aangepaste oefeningen wordt er gefocust op zowel herstel als preventie. Dit traject vormt een overgangsfase tussen reguliere fysiotherapie en zelfstandig bewegen, waarbij uw gezondheid en welzijn altijd voorop staan.

085 8000 744Afspraak maken

Voordelen van Medische fitness

Begeleid sporten kent veel voordelen. waaronder;

  • Op Maat Gemaakt: Individuele schema’s voor uw specifieke behoeften.
  • Algehele Vitaliteit: Verbetert energie en welzijn.
  • Soepel en Sterk: Vergroot uw bewegingsvrijheid en kracht.
  • Minder Pijn: Doelgerichte trainingen die ongemak aanpakken.
  • Zelfverzekerdheid: Als uw lichaam sterker wordt, groeit uw vertrouwen mee.

Starten is een bewuste stap richting een gezonder leven.

Trainen in een vertrouwde omgeving

Binnen onze fysiotherapiepraktijk wordt er veel waarde gehecht aan een gemoedelijke en vertrouwde sfeer. Allereerst voelt iedereen zich welkom. Bovendien staat u er nooit alleen voor. Dankzij de deskundige en zorgzame begeleiding van onze fysiotherapeuten werkt u gestaag aan uw herstel en conditie. Tegelijkertijd maakt u deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemden die, net als u, aan hun eigen gezondheidsdoelen werken. Hoewel iedereen zijn eigen verhaal en uitdaging heeft, erkennen we samen de vooruitgang. Door onze toewijding aan uw gezondheid werkt u met vertrouwen aan uw welzijn.

Samen werken aan herstel, kracht en het behoud van uw welzijn, met op maat gemaakte oefeningen die een actieve levensstijl ondersteunen. Afspraak maken

Medische fitness onder begeleiding

Onze fysiotherapeuten zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies, zodat u optimaal profiteert van uw training. Binnen de faciliteiten van fysiotherapie Soestdijksekade is het mogelijk om te trainen middels een fysieke voorgeprogrammeerde kaart. Deze methodiek verzekert een op maat gemaakt en gestructureerd trainingsprogramma, afgestemd op de specifieke behoeften, lichamelijke klachten en doelstellingen van de cliënt.

Train hier al meer dan 40 jaar

— Harry

Tarieven

Medische fitness valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraar. Hieronder vindt u de van toepassing zijnde tarieven. We hanteren geen opzegtermijn.

Intake €58,-
Maand € 38,50
Kwartaal € 99
Jaar € 330