Lettertypes

Revalidatie

Revalidatie bij FitMed Fysiotherapie

Na een medische ingreep, ongeval of ziekte kan bewegen ineens een uitdaging zijn. Bij FitMed Fysiotherapie begrijpen we dat terugkeren naar uw normale routine kan aanvoelen als het beklimmen van een berg. Maar maakt u zich geen zorgen: onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om u te ondersteunen. Samen met u werken we aan een persoonlijk revalidatietraject, zodat u zich weer optimaal kunt voelen en bewegen.

Wij specialiseren ons in drie kerngebieden van revalidatie:

  • Orthopedische Revalidatie: Focust op herstel na trauma’s of operaties aan het bewegingsapparaat, zoals na een knieprothese.
  • Neurorevalidatie: Ondersteuning bij herstel na neurologische gebeurtenissen zoals een hersenbloeding.
  • Longrevalidatie: Specifieke begeleiding en therapieën voor patiënten met longaandoeningen, gericht op het verbeteren van de ademhaling en algemeen welzijn.
Bel ons 085 8000 744Afspraak maken

Het Revalidatieproces: Wat te Verwachten?

Revalidatie is een traject waarbij niet alleen herstel, maar ook het behoud van functie en kwaliteit van leven centraal staan. Ongeacht of u te maken heeft met een tijdelijke blessure, een medische ingreep of een progressieve aandoening, bij FitMed Fysiotherapie begeleiden we u door elk stadium. Wat kunt u precies verwachten tijdens dit proces bij ons?

Intake en Beoordeling: Tijdens het eerste consult bespreken we uw medische geschiedenis, klachten en doelen. Dit geeft ons een duidelijk beeld van de uitdagingen en wensen waarmee u wordt geconfronteerd.

Persoonlijk Behandelplan: Afhankelijk van uw situatie stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Dit kan gericht zijn op herstel, stabilisatie of het optimaliseren van uw huidige functies en mogelijkheden.

Actieve Begeleiding: Met specifieke oefeningen en therapieën werkt u actief aan uw situatie. Of het nu gaat om herstel, aanpassing of het omgaan met een progressieve aandoening, onze fysiotherapeuten staan naast u.

Evaluatie en Bijstelling: Regelmatig bekijken we uw voortgang. Hierbij is het mogelijk dat doelen verschuiven, zeker wanneer omstandigheden veranderen. Flexibiliteit in aanpak staat voorop.

Nazorg en Preventie: Voor sommigen betekent dit het voorkomen van verdere klachten, voor anderen het ondersteunen bij een actieve en gezonde leefstijl binnen de huidige mogelijkheden.

Samen werken we aan uw welzijn, ongeacht de uitdaging.

— FitMed