Lettertypes

Jim Bouwman

Fysiotherapeut/ Sportfysiotherapeut

Passie voor fysiotherapie

Mijn interesse in het herstellende vermogen van het menselijk lichaam heeft mijn betrokkenheid bij fysiotherapie vergroot. Ik geloof in de voordelen van een actieve levensstijl en beweging voor zowel preventie als herstel. Mijn doel is om patiënten te ondersteunen bij het bereiken van optimale bewegingsvrijheid en zo bij te dragen aan een gezondere gemeenschap.

 

Motivatie om fysiotherapeut te worden

Mijn interesse in de complexiteit van het menselijk lichaam en de wens om het welzijn van anderen te verbeteren, hebben me naar de fysiotherapie geleid. Het vermogen om een positieve verandering in iemands leven te bewerkstelligen door fysiek herstel en versterking is een belangrijke motivatie voor mij. Deze motivatie stimuleert mijn carrière, waarin ik mensen help hun kracht te herwinnen en een gezondere toekomst op te bouwen.

 

Behandelfilosofie

Mijn aanpak is holistisch en patiëntgericht. Elk lichaam is uniek, en ik bied zorg op maat. Ik moedig actieve deelname aan, wat zowel het herstel bevordert als helpt bij het behouden van een hogere levenskwaliteit.

 

Om je levenskwaliteit echt te verbeteren, is jouw inzet nodig; het maakt je niet alleen sterker, maar zorgt ook voor een beter leven op de lange termijn.

— Jim

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Master Sportfysiotherapeut

Sport/Hobby’s

  • Hardlopen
  • Skydiven