Overname praktijk fysiotherapie Soestdijksekade

Beste patiënten, sporters en praktijkbezoekers,

Zoals u misschien al een beetje heeft vernomen zijn er voor Fysiotherapie Soestdijksekade en Fit Med Fysio veranderingen op komst. De praktijk in zijn huidige vorm bestaat nu al langer dan 30 jaar. Voordat wij de praktijk (in 1993) overnamen was  de praktijk aan de Soestdijksekade 684 al een begrip voor degenen die er in de buurt woonden. Fit Med Fysio is sinds 2008 gevestigd op het Monnickendamplein 2, daarvoor zat de praktijk in verzorgingshuis Swaenestate en stond bekend onder de naam Fysiotherapie Medemblikstraat. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het slechte nieuws is dat Fit Med Fysio aan het Monnickendamplein 2 gaat verdwijnen, het goede nieuws is dat de praktijk voortgezet wordt bij Fysiotherapie Soestdijksekade, Soestdijksekade 684. Hoe zijn we tot deze beslissing gekomen?

Ron heeft besloten, na ruim 40 jaren werkzaam te zijn geweest als fysio, dat het tijd is om van zijn rust en kleinkinderen te gaan genieten. Marc wil graag nog een carrière switch maken, in de toerisme/recreatie sector, voordat ie van zijn pensioen, in de verre toekomst, gaat genieten.                                                                                                                                                       Leo is nog niet toe aan pensioen, maar wil de komende jaren wel werkzaam blijven als fysio.

De fysiotherapeuten die onze praktijk aan de Soestdijksekade 684 overnemen willen het zoveel mogelijk op dezelfde manier voortzetten op de wijze zoals wij nu de praktijk runnen. In een ontspannen gemoedelijke sfeer en serieus en professioneel daar waar nodig. Ze hebben de nodige ervaring opgedaan met andere praktijken. Ze werken onder de naam Fitmed Fysiotherapie en zijn bereikbaar op 070-3231895 en 070-3884634

Het is ons tot op heden niet gelukt een koper te vinden voor onze praktijk aan het Monnickendamplein, deze hadden we ook het liefst van de hand gedaan inclusief de fysio en fitness. Dus gaan de fysiotherapie en fitness hier, tot onze grote spijt, verdwijnen.

Uiteraard kan iedereen, die nu behandeld wordt of sport op het Monnickendamplein bij Fit Med Fysio, terecht bij Fysiotherapie Soestdijksekade op de Soestdijksekade 684. Wij weten ook dat dit niet voor iedereen een haalbare kaart zal zijn, wij hadden het ook liever anders gezien.

Leo blijft werken en hij is dagelijks aanwezig  op de praktijk aan de Soestdijksekade 684. Marc Klein zal alleen nog, voor een korte periode, de begeleiding en behandeling van de ‘aan huis’ patiënten op zich nemen.

Wat zijn de consequenties voor u als patiënt en/of sporter;

  1. Uiteraard kunt u zelf uw fysiotherapeut kiezen. De nieuwe fysiotherapeuten op de Soestdijksekade zullen er alles aan doen om de kwaliteit van de zorg die u gewend was zoveel mogelijk voort te zetten
  2. Uw naam, adres en alle medische gegevens (zoals wij die hebben genoteerd) worden met toestemming van u overgenomen door de nieuwe fysiotherapeuten.
  3. U kunt niet meer met fysiotherapie behandeld worden op het Monnickendamplein. Uw behandeling word voortgezet op de Soestdijksekade.
  4. Sporters kunnen ook terecht op de Soestdijksekade, onder dezelfde voorwaarden(zelfde prijs per maand, kwartaal en jaar) die nu gelden. Als U stopt krijgt u, indien u daar recht op heeft, uw geld terug.
  5. Wilt u zelf afspreken bel dan 070-3884634 of 070-3231895

Wij beseffen dat het wegvallen van Monnickendamplein niet voor iedereen gunstig gaat uitvallen maar wij hopen met het aanbieden van de mogelijkheden op de Soestdijksekade u voor deze locatie kiest.

De overname gaat opeens sneller dan we hadden gedacht. Per 1 januari 2023 is de praktijk op de Soestdijksekade in andere handen. Om te zorgen dat er geen onderbreking is in de behandeling van de patiënten  blijven Ron en Marc nog 2 tot 4 weken werken  op de Soestdijksekade. Dit geeft ons en B en B Healthcare, de gelegenheid om het op een goede manier af te sluiten.

Zijn er naar aanleiding van deze brief vragen, stel gerust uw vraag, we zullen alle tijd nemen om u vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Bedankt alvast voor de fijne jaren

Fysiotherapie Soestdijksekade

Soestdijksekade 684

2574 EA Den Haag


Zoeken op de site

Waar heeft u klachten? Doe de check en kom langs voor behandeling of advies.